Съдията, съдията… на на на!

“Съдията, съдията, съдията педерас!” – един изключително популярен рефрен, който е неизменна част от всеки един футболен мач от горния ешалон на А, Б и В Регионална. Съдията, както и политиците български, е виновен за всичко лошо, което се случва на терена. Всъщност, ако се позамисля така, май това е и единственото, за което Костов не е виновен…

Българските футболни запалянковци са гоуеми мъже. Съдиите обаче са обратни. Може би именно и заради това след като им омръзне (на феновете де) да рефлектират върху сексуалните му наклонности, започват да се точат на майка му, леля му и всичко женско от родата до девето коляно. Така, звучно, трогващо и с хъс. А бе, както може само един истински български мъж. Та, така и аз в лето 1994-то поздравих Жоел Киню… Един съдия, за когото полуфиналният мач България–Италия бе последен в кариерата.

Миналата седмица, имаше някаква пресконференция. На нея едни много големи мъже прочетоха отворено писмо отправено към Г–жа Фандъкова, в което се твърдеше че не били съгласни с провеждането на Софияпрайд парада. Значи, ако не знаете, на този парад излизат всички съдии, женската им рода и сюрбюлюк политици – или казано на по–народен език гейове. Дучето направо си каза, че феновете на ЦСКА били против показността на различната от “нормалната” сексуална ориентация… И за повече тежест, фен клуба на ФК Левски и те се подписали.

Шах и мат!

От години чакам запалянковците на тези два клуба да застанат един до друг и да се борят за нещо дето наистина има смисъл. и те взеха, че ме изненадаха…

2013-а година сме. Българският футбол жъне успехи по европейските терени. Покупателната способност на българинът също. Президентът на Република България бива в прав текст наречен държавен изменник от български гражданин, но в австрийски вестник. 7400 кандидат депутати има за новото Народно Събрание, от които повечето имат срочна нужда от среща с психиатър. Спортовете “хвърлянето на камъни в чуждия двор” и “лева ръка, десен джоб” имат стотици хиляди републикански шампиони ежегодно. И фенклубовете на ЦСКА и Левски ще ме занимават със София Прайд?!? Ай сиктир!

Един човек, когото много уважавам, все ми повтаря “Нямам нищо против гейовете, имам против педераското мислене!”. И аз все му се карам, че трябва да се изказва малко по-така – културно. А всъщност винаги ми е ясно, че той не обича продажниците, мижитурките и лъжците. Аз също не обичам таквиз педераси. Бягам и по-далече от тях.

Не бягам от либовта, обаче. Всъщност либовта е адски красиво нещо. И не е важно каква форма приема, дали е хомо или хетеросексуална. Важното е да я има. Чистата либов поражда усмивки, креативност и щастие, прави живота по–интересен, шарен и някак красив. Хората дето се либят, не са педераси. Те са готини веселяци и на мен ми е кеф да гледам щастливи хора с приповдигнато настроение.

А иначе, другари фенклубници декларационни, ако някой от същия пол като вашия тръгне да ви сваля, ами кажете само “Не, благодаря!”. Гарантирам ви, че повече няма да ви и питат. Отворените писма със сигурност няма да ви накарат да се чувствате по–сигурни във вашата сексуалност.

Вие си викайте в събота, че съдията е педерас. Със сигурност ще имате повод. Даже може и аз да го измърморя, само че в същия смисъл, който човекът, когото безкрайно уважавам влага.

Искрено ваш,

Фен на онзи ЦСКА, с който европейските клубове се съобразяваха.

П.С. Педерас се пише без Т именно за да покаже, че нищо не виси и не се втвърдява. Иначе, кой какъв е и на какво му става, си е негова работа.

Този пост бе публикуван първоначално на 23-и Април, 2013 г. в Неполиткоректно и вече не можете да го прочетете там. Хвърлете му едно око го тук.

Copyright © 2013 Borislav Kiprin. All Rights Reserved.